De studerende udtaler

De studerende udtaler sig:

Hej Kjeld

Jeg ville lige skrive et par ord som du kan lægge op på din hjemmeside.
 
Jeg har afsluttet akupunktur uddannelsen hos Kjeld Bruun-Jensen 2021-2022.
Det har været en sand fornøjelse at have været på kursus hos Kjeld, han er en fremragende lærer med meget meget højt fagligt niveau og som formår at gøre undervisningen spændende og lærerig.
 
Jeg vil til en hver tid anbefale at tage Kjelds kurser.
 
Mvh Bjarne - Ny uddannet akupunktør (November 2022)

*

Hej Kjeld  
 
Og med lidt forsinkelse kommer her min evaluering af uddannelsen, som jeg kun kan sige positive ting om. Det har virkelig været en fornøjelse og jeg kan allerede mærke interessen vælte ind fra medstuderende og undervisere - også mhp forskning i akupunktur, så jeg glæder mig til at skulle bruge min karriere på at implementere akupunktur i lægevidenskaben endnu mere end den er i forvejen :-) 
 
‘’Jeg har taget min akupunktøruddannelse hos Kjeld, og det var den helt rigtige beslutning! 
Da jeg skulle vælge uddannelse prioriterede jeg højt at Kjeld er veluddannet indenfor sit felt. Med erfaring som både uddannet læge, zoneterapeut og akupunktør, får man ikke en mere kompetent underviser og læremester andet sted. 
Der har under hele uddannelsen været et højt fagligt niveau, hvor både lægevidenskab og kinesisk medicin bliver koblet med hinanden, hvilket jeg som kommende læge lægger stor vægt på. Jeg er overbevist om at alle akupunktører der bliver uddannet hos Kjeld vil være godt klædt på til at blive en del af behandlingssystemet og til at skulle arbejde med egne patienter. 
 
Der er et godt læringsmiljø, med god mulighed for at dykke ned i emnerne og blive god til både det teoretiske samt praktiske, med mange gode øvelser og samarbejde i grupper. 
Uddannelsen overgik alle mine forventninger og jeg kan kun anbefale at tage akupunktøruddannelsen hos Kjeld.
 
De varmeste anbefalinger 
Louise Ejrnæs, lægestuderende og akupunktør
(Uddannet akupunktør november 2022)

*

De studerende udtaler sig:
Hej Kjeld

Hermed min evaluering af uddannelsen.
Jeg har nydt det hele vejen og tak fordi, at du er som du er 
Jeg valgte min akupunkturuddannelse hos Kjeld, da jeg følte mig tryg i forhold til hans uddannelsesbaggrund som både læge og indenfor zoneterapi og akupunktur.
Jeg har via uddannelsen sikret mig et højt fagligt niveau, en grundig viden omkring anatomiens betydning for lokalisation af punkter og efterfølgende indstik med nåle, og så er jeg meget tilfreds med, at de hygiejniske principper vægter så højt.
Det giver mig samlet set en stor tryghed i forhold til at skulle anvende akupunkturen i min allerede etablerede klinik indenfor zoneterapi.
Det har betydet meget for min indlæring, at Kjeld gennem hele uddannelsen har koblet den kinesiske medicin og den vestlige medicin. Det har gjort et ellers svært stof mere let at gå til.
Atmosfæren på skolen er hyggelig og tryg. Læringsrummet har således været meget behageligt.
Kjeld er som underviser yderst faglig og kompetent. Han har med sit rolige og glade væsen ledt alle deltagere trygt igennem uddannelsen og han har troet på vores evner hele vejen.
Uddannelsen har levet fuldt ud op til mine forventninger og jeg giver Kjeld mine bedste anbefalinger.

Venlig hilsen
Betina JunkerRAB registreret Zoneterapeut og Akupunktør (uddannet akupunktør efteråret 2022)
Socialrådgiver

*

Hej Kjeld

Du får hermed lige en evaluering 
”Jeg har gået hos Kjeld fra sommeren 20 til efteråret 22. Har både taget den Sundhedsfaglige basisuddannelse og akupunktør uddannelsen.
Jeg har været super glad for forløbet. Kjeld er rigtig god til at forklare tingene og gøre de meget svære ting lidt nemmere at forstå. Både klassedelen og e-learning delen har været gode og overskuelige. Desuden har det været en tryghed, at Kjeld selv er læge og derfor ser tingene fra flere vinkler.

Mvh Rikke Brodersen 

*

Hej Kjeld

Jeg kan varmt anbefale Akupunktur uddannelsen hos Kjeld Bruun-Jensen.
Han er kompetent og dygtig underviser med en kæmpe faglig viden som forstår at formilde sin undervisning på en måde, hvor alle kan være med uanset faglig baggrund.

Christian Svarre - Uddannet akupunktør efteråret 2022

*

Det har været en kæmpe fornøjelse at tage uddannelsen til akupunktør hos Kjeld Bruun-Jensen (fra 2019-2021). Undervisningen er altid godt tilrettelagt. For mig har kombinationen af skiftevis teori og praktiske øvelser været ideel. Dertil er det store materiale på E-learning virkelig godt, med super gode forklaringer og illustrationer. Jeg har haft stor glæde af at kunne gennemgå dette igen og igen, når det har passet ind i min dagligdag.
Som underviser er Kjeld dygtig. Fagligheden er høj og Kjeld er god til at holde en fin balance så der er plads til snak og erfaringsudveksling, men også god ro og orden ift. undervisningen. Kjeld er et meget behagelig menneske og imødekommende som underviser.
Jeg vil på det varmeste anbefale denne uddannelse til alle som ønsker at uddanne sig til akupunktør!

Mvh. Charlotte Handberg, Zoneterapeut (og nu akupunktør :) )

*

Jeg kan varmt anbefale Akupunktur Uddannelsen Modul 1+2 hos Kjeld.De fysiske rammer/Skolen er en ældre charmerende bygning, hvor det det har været muligt både at have teoriundervisning og gå ud i grupper og øve praktiske færdigheder. Der er fine køkken og toiletfaciliteter og nem adgang fra motorvej til stedet.
Uddannelsen er bygget op med hhv. teori på e-learning, teori ved fremmøde og praksis øvning i grupper superviseret af underviser, Kjeld. Der er plads til at stille spørgsmål undervejs & undervisningen er meget nærværende og relevant.. Uddannelsen er vævet godt sammen så det falder på plads til sidst, selvom der er masser at lære undervejs.
Kjeld er som underviser meget behagelig. For mig var en af de vigtigste aspekter, at han formår på en rigtig god måde, at kombinere Traditionel Kinesisk Medicin (TCM) og Vestlig medicin sådan at TCM bliver forståelig/tilgængelig for en vestlig hjerne. Tænker det skyldes hans baggrund som uddannet læge.
Ser frem til at gense skolen engang i fremtiden til efteruddannelse.

Vibeke Jørgensen, Sygeplejerske, Massør & nu Akupunktør. Uddannet 2021.

*

Hej Kjeld

Evaluering af akupunktur uddannelsen 2019-2021:
Akupunkturuddannelsen hos Kjeld er super god, der er struktur, høj faglighed, og god energi hele vejen igennem. Jeg havde fået uddannelsen anbefalet af en tidligere studerende, og jeg er super glad for valget. Jeg og andre på holdet har lidt ekstra transporttid til skolen, og det fungerer godt, da der er taget hensyn til det i forhold til mødetider. Der er en god kombination af fysik undervisning og e-learning som kan passes ind i egen hverdag. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til uddannelsen hos Kjeld.

Med venlig hilsen

Charlotte Velling
Zoneterapeut og nu akupunktør
Elrovej 65
8920 Randers NV

*

Jeg har taget uddannelsen til akupunktør hos Kjeld fra 2019-2021.
Tiden på skolen foregår i dejlige omgivelser i gode rummelige lokaler, og der er god veksling mellem teori og praksis, så jeg kunne holde fokus.
E-learningen er professionelt opbygget og giver blod på tanden.
Undervisningen repeterer løbende det indlærte, så det sætter sig på rygraden stille, roligt og sikkert. Undervisningen er medrivende og det er rart og afslappet at være på skolen, med det sociale liv der hurtigt opstår.
Som underviser er Kjeld humoristisk og kompetent og meget åben for spørgsmål og andre synsvinkler. Kjelds ligger inde med en guldgrube af viden, som han hjertens gerne deler ud af og kan sammenholde TCM med den vestlige tilgang ift at gøre akupunkturen ekstra brugbar i hverdagen.
Kjeld inddrager og kærer sig om den enkelte elev, og han ved hvor hver især er ift læring. Ellers kan man få et lille venligt “skub” ift at se at få læst.
Jeg har følt mig tryg hele vejen igennem uddannelsen og virkelig klædt på til at gå ud i verden og virke som Akupunktør.
Jeg vil give Kjeld de allerbedste anbefalinger og er lykkelig for jeg valgte denne skole. 

Så tak for dig Kjeld!

Hilsen Sanne Barsøe

*

Uddannelse til akupunktør ved Pons.

En grundig og omfattende uddannelse som klæder dig på med en professionel viden om Kinesisk medicin indenfor akupunktur. Undervisningen er levende og der er altid mulighed for at spørge ind og finde forståelse. Den vestlige medicin og den Kinesiske medicin sammenlignes ofte, således at det giver en bedre forståelse. Til hele uddannelsen er der en række e-learning hvor Kjeld Bruun-Jensen præsentere og repetere emner, derved bliver mange emner gentaget flere gange.
Alt i alt en Super god uddannelse med en Super dygtig underviser Kjeld Bruun-Jensen. Så jeg vil klart anbefale Pons som uddannelsessted for din næste uddannelse.

Venlig hilsen Flemming Jahns hold 8 (2021)

*

Hej Kjeld

Her følger min evaluering:
Jeg kan kun anbefale akupukturuddanelsen ved Kjeld Bruun-Jensen.
Kjeld er seriøs, tålmodig og meget støttende.
Derudover giver det en utrolig god forståelse, når Kjeld, via sin viden om både vestlig og kinesisk medicin, fremtrækker ligheder og forskelle mellem de to medicinske systemer.
Jeg har været og er glad for Kjelds undervisning.

Venlige hilsner
Lilli Jespersen massør og uddannet akupunktør i 2021

*

Hej Kjeld

Det har været en fornøjelse at gå i skole igen! Dejlige lokaler, skønne klassekammerater og ikke mindst en engageret og dygtig lærer.
Jeg søgte en uddannelse hvor TCM kunne forenes med vestlig tankegang og den kobling lykkes Kjeld rigtig godt med i hans undervisning. Der er en grundighed i materialet som jeg sætter stor pris på og der er styr på tingene.
Klasseundervisning, e-learning og praktiske øvelser sammen med gode grin og mulighed for at spørge løs, har givet et rigtig godt grundlag for at blive en dygtig akupunktør.
Hvis nogen er i tvivl, kan jeg varmt anbefale at tage uddannelsen hos Kjeld (2019-2021)

De bedste Hilsner
Christel Alsted, Sygeplejerske og akupunktør

*

Kære Kjeld

Jeg vil starte med at sige, at jeg mener jeg har fået kvalitet for mine penge. Det er jo egentlig ikke kun det, jeg lægger jo også mit overskud, drømme og tanker i det, så det er meget vigtigt for mig, at der er overensstemmelse med valget af dig og din uddannelse og mig med det jeg lægger i det.
Det er et virkeligt godt og gennemarbejdet materiale, som du leverer på pædagogisk og velovervejet didaktisk vis.
Jeg tænker alle kan være med, hvis man følger med og øver sig. Du, som person, har et fint overskud, som viser sig ved spørgsmålsbesvarelse og tålmodighed og tydelige rammer for undervisningen. Det er dejlige omgivelser vi er i, hos jer, og det gør at undervisning og pauser, giver ro til læring og opladning. En helt igennem god oplevelse.

Mange sommerhilsner Signe Falkesgaard (uddannet akupunktør i 2020)

*

Hej Kjeld

Hermed følger min evaluering. Jeg håber at du kan bruge den.... .-)
Det har været en lang og spændende rejse.... Det har været udfordrende og hårdt, men samtidig enormt givende.
Du er en rigtig dygtig og inspirerende underviser. Det er en kæmpe styrke i undervisningen med din enorme viden, din erfaring fra sundhedsvæsnet, men allermest din lange erfaring som underviser og formidler.
Din undervisning er godt tilrettelagt og struktureret, men alligevel formår du at give god plads til spørgsmål og vores forskellige erfaringer og forskellige måder at indlære på.
Uddannelsen er overskueligt bygget op og for uddannelsen som helhed, ser jeg det som en stor styrke med kombinationen af e-learning og teori og praktik. Denne kombination har gjort mig i stand til hele tiden at højne mit videns - og færdigheds niveau.
Jeg har arbejdet i sundhedsvæsenet hele mit liv... både som sygeplejerske og farmakonom. Nu har jeg så bestået min akupunktureksamen modul 2 i efteråret 2019. Jeg glæder mig til at få mi drøm om egen klinik ført ud i livet. Du har været med til at jeg virkelig tror på det … Tak !
Jeg kan klart anbefale at tage uddannelse hos Pons / Kjeld Bruun-Jensen

Anette Langdahl - Sygeplejerske og Farmakonom

*

Hej Kjeld

Jeg er virkelig taknemmelig for, at jeg fik lov til til at blive elev hos Pons. Det er til stor gavn alt, hvad jeg har lært fra den Traditionelle Kinesisk Medicin. Det hjalp mig også, til at forstå livet bedre, til at få balance ved at lære at prioritere det vigtigste. Ikke desto mindre, har jeg lært meget sprog fra Kjelds undervisning, for dengang jeg startede på akupunktur kursut, havde jeg kun været i Danmark lidt over 2 år. Han taler meget tydelig og det var nemt at forstå lektierne på e-learn platformen. De er bygget op med flotte illustrationer og enkelte forklaringer og hvad jeg elskede mest, at han gentager det man skal huske. Jeg var utålmodig at gå videre til det næste slide, for han vakte interessen til det. Det var alligevel et kæmpestor udfordring at gennemgå Anatomi, Fysiologi,Sygdomslære, Sundhed-psykologi, Introduktion til alternativ behandling og Klinikvejledning, men det lykkedes og jeg er så tilfreds med alt hvad jeg lærte.
Så, kan jeg varmt anbefale Kjelds skole, han er professionel og er åben for alle.
Med venlig hilsen.
Naomi-Olga Kacso fra Frederikshavn.

*

Hej Kjeld.

Evaluering af akupunktur uddannelse hos PONS
Akupunkturuddannelsen, både modul 1 og 2 hos Kjeld har for mig, med en sundhedsfaglig baggrund været utrolig berigende. På fornemmeste vis er TCM og Vestlig medicin bundet sammen på en meningsfuld måde.
Læren om akupunktur har Kjeld på baggrund af sin store viden og personlige engagement gjort levende og vedkommende.
Kjeld er dygtig formidler af svært tilgængeligt stof og har forståelse for, at vi kommer med meget forskellig forudsætning. Han er forfatter til lærebøger, hans e-learn materiale er let tilgængeligt og overskueligt. Vi får slides udleveret til hvert emne. Således er mange indlæringsmetoder tilgængelige. Meget væsentlig er den gode undervisning på klassen som en fin vekslen mellem teori og praktik. Aldrig kedelig og altid en god atmosfære. Kjeld er en seriøs underviser, der aldrig afviser spørgsmål.
På den sidste del af kurset kunne jeg godt have ønsket at der var afsat lidt mere tid til praktiske øvelser.
Jeg kan med glæde give Kjeld og hans skole min bedste anbefaling.

Mvh
Ingrid Olesen, Vestfyns Akupunktur
November 2019

*

Jeg har fra efteråret 2018 til efteråret 2019 med stor glæde taget Akupunkturuddannelsen på RAB niveau hos Kjeld, dvs. modul 1+2 samt de medicinske grundfag. Overordnet set har jeg kun positivt at sige om både det fagligt indholdsmæssige, studieklimaet i Rynkeby, undervisningsformer samt underviseren bag. Selve uddannelsens opbygning, med en høj grad af fleksibilitet grundet modulopbygning og en stor andel e-learning, tiltalte mig og fungerede godt i hverdagen. E-learningen fungerede som en god forberedelse til hver fysisk undervisningsdag, hvor niveuaet så kunne højnes og den praktiske del af akupunkturen kunne øves. De fysiske undervisningsdage i Rynkeby formåede at udgøre "limen" i uddannelsen og på holdet, og gjorde at det var en ren fornøjelse at indgå i gruppen og at "alle brikkerne" faldt på plads hen ad vejen.
Kjeld som underviser formår at levere et ret komprimeret materiale på forståelig vis og ikke mindst med god humor. Han formår at skabe et behageligt undervisningsrum med respekt og opmærksomhed for individerne i gruppen. Jeg kan kun anbefale Akupunkturuddannelsen hos Kjeld.

Christina Jensen, Aarhus,
Akupunktør, Terapeutisk yogalærer, Projektleder

*

Hej Kjeld

Som lovet Kjeld kommer her min evaluering af uddannelses forløbet.
Efter flere år med voksende interesse for akupunktur, og ikke mindst efter min Fysiurgiske Massage udd. fra 2015, blev det endelig en realitet. Jeg havde undersøgt mange forskellige steder hvor jeg kunne tage en akupunkturuddannelse. men endte til sidst ved akupunkturskolen BIOPRAKTIK - skolen hos pons under ledelse af Akupunktør og læge Kjeld Bruun-Jensen. Her var konceptet som passede ind i min families og ikke mindst min hverdag, både rent økonomisk og læringsmæssigt.
Uddannelsen for mit vedkommende var med henblik på at blive RAB - godkendt TCM Akupunktør:
Den samlede uddannelse til RAB-Akupunktør består således af:

- Medicinske Grundfag 300 lektioner =
- Anatomi og Fysiologi 200 lektioner
- Sygdomslære 100 lektioner

- Behandlingsfag 769 lektioner =
- Behandler Basisfag 110 lektioner
- Akupunktur modul 1 63 lektioner
- Akupunktur modul 2 187 lektioner

Mit forløb startede med første mødedag torsdag d.30 August 2018 og sluttede i denne måned tirsdag 5 November 2019 med 10 lektioners kursus/fag i klinikvejledning indeholdende den allersidste eksamen i forløbet.
Derudover har den stået på selv studie i form af hele den sunhedfaglige basis del på 400 timer fordelt på Anatomi og fysiolog (200 lekt.), sygdomlære, (100 lekt.) sundheds psykologi (50 lekt.) og introduktion til alternative behandlingsformer (50 lekt.) + de 250 timer i mit hovedfag/behandlings faget Traditionel Kinesisk Medicin (TCM) Akupunktur. Det foregår rent praktisk, hvor vi møder op hver 3 torsdag på skolen i ringe hos Kjeld.
Her gennemgår vi de lektier vi har haft for i den mellemliggende tid. Vi lærer alt det praktiske i forhold til akupunkturen, dvs sterilteknik, hvilke indstiks muligheder har vi, Meridianbanernes forløb, håndhygiejne, øver tungediagnoser, puls diagnoser, Zang-Fu teori, taler om TCM-diagnose og kontraindikationer og ikke mindst specielt farlige steder som vi ikke stikker i.Ligeledes gennemgår vi teorien omhandlende TCM
Når vi nu har nævnt alt det vi har været igennem, så må jeg også rose Kjeld for sin måde at formidle på. Kjeld har formået at lave et fantastisk godt forum for indlæring, Hele den sundhedsfaglige pallette af ovenfor nævnte fag bliver serveret i form af både overskuelige videooptagelser, lydbånd, tavle undervisning, alt Sammen med en til tider anderledes forklarende tilgang, hvilket fungerer super godt. (hertil skal også nævnes hans bøger som jeg har brugt i dette forløb.) Til sidst kan man lave afsluttende tests, så man kan se om man er på rette spor.
Ligeledes bliver E-learningen i hovedfaget TCM også præsenteret på lignende vis, og når vi er på skolen i Ringe hver 3. torsdag, ja så er Kjeld bare en virkelig hyggelig vært, der tilmed er ekstrem god til at forvalte og formidle sin viden i forhold til de forskellige brancher og niveauer vi hver især kommer fra.
Jeg kan kun anbefale BIOPRAKTIK - skolen hos Pons v/Kjeld Bruun-Jensen, uanset om det er en hel uddannelse, eller det måtte være delfag.
Til slut vil jeg sige, at man kan mærke Kjeld's seriøse tilgang til de medicinske grundfag, men alligevel vil jeg også komplimentere hans overordentlige og seriøse tilgang til de komplementære/Alternative fag, hvilket i dette tilfælde er TCM. Jeg synes, at han er med til at skabe seriøsitet omkring TCM, ved at gøre os/kursister opmærksomme på, at vi har et ansvar, og at vi, med vores seriøse tilgang til vores fag, kan vise og være med til skabe en større vej imellem os og de mere konventionelle behandlingstilbud, og dermed i sidste ende hjælpe klienterne bedst muligt!
Tak for en super god uddannelse Kjeld, glæder mig til at bruge den!!

Mange hilsner
Lars Thorup Beltoft.
Niveau 2 Behandler
Falck - Region Nord.
Akupunktør /TCM

*

Hej Kjeld

EVALUERING MODUL 1: INTRODUKTION TIL AKUPUNKTUR
Dette første forløb har været utrolig lærerigt for mig på mange måder og har flyttet en masse grænser. Da jeg tilmeldte mig til uddannelse som akupunktør havde jeg mange tanker om hvad det var jeg nu skulle i gang med.
Jeg har mødt en lærer der er utroligt engageret og rigtig dygtig til at lære fra sig. Den måde undervisningen er skruet sammen på gør at elever fra mange forskellige baggrunde kan være med uanset om man har en masse erfaring inden for den alternative verden eller ej. Da jeg valgte at melde mig til uddannelse lige netop her gjorde jeg det også ud fra at jeg synes at hjemmesiden udgav stedet for at være engageret, varmt og helt nede på jorden. Jeg kan kan kun sige at alle mine forventninger i denne retning er blevet opfyldt. Det er varme og hjemmelige omgivelser og det synes jeg personligt også spiller en stor rolle i dette tilfælde. Jeg har ingen baggrund i den alternative verden og derfor følger der mange spørgsmål med og de er alle blevet besvaret på en åben og venlig måde. Der er som sagt blevet flyttet en masse grænser de sidste måneder men på skolen er der plads til at gøre det i ens tempo og ingen pres.
Alt i alt er det bare en hammer godt uddannelses sted og lærer, for at være ærlig så er der ikke rigtig noget dårligt at sige, det er lige som det skal være og jeg glæder mig til at vende tilbage til november. :)

Mvh Nadia Frost - 2019

*

Kære Kjeld,

Din undervisning på 1. del af akupunkturuddannelsen har været inspirerende og lærerig. Jeg føler allerede på kun fem undervisningsgange, at jeg er blevet klogere på den traditionelle kinesiske akupunktur. Jeg kan kun sige, at jeg glæder mig til at fordybe mig yderligere i næste modul for selv at blive fagligt klædt på til at kunne praktisere. Det er rart at blive undervist af en, der kan sit stof og som udviser overskud og har et indblik i både den vestlige og østlige tradition. Undervisningstimerne er fløjet afsted, og det har virket rigtig godt, at du har kombineret teori med praksis. Din e-learning fungerer også rigtig godt, og det virker godt at kunne tilgå stoffet ved både at høre, læse og se. Dit undervisningsprogram har dog nogle gange været stramt tilrettelagt tidsmæssigt, så spørgsmål og tid til eftertanke sammen har ikke fået så meget plads. Jeg synes, det har været yderst spændende, når du har kædet ubalancer sammen med samfundsmæssige sammenhænge og de mentale aspekter, og håber derfor på, at i næste modul, at de mentale forhold får lov til at fylde mere både i forhold i forståelse af akupunkturen og til sygdomme.
Alt i alt så har din undervisning inspireret til at blive en faglig dygtig og kompetent akupunktør.
Tak for denne gang og vi ses igen efter sommer.

Hilsen
Dorte Bay Madsen - 2019

*

Hej Kjeld.

Når man som jeg, kommer med ringe kendskab/ uden forudsætninger til Akupunktur har kombinationen af naturvidenskab og alternativ behandling været meget troværdigt.
Din undervisning har vist respekt for både den alternative verden og naturvidenskaben.
Respekt for, at der er naturvidenskabelige funktioner og måder man skal have øje for, samtidigt med hvor vigtigt det er at inddrage den alternative tankegang ( Akupunktur) i det hele menneske. Hammer spændende tilgang til behandling uden det bliver "for langhåret". Nu virker det nærmest for mig som om, at det ene ikke kan forudsætte det andet og omvendt.

Mvh Malene Schärfe - 2019

*

Kære Kjeld.

Du er et unikum til at undervise. Din rolige rummelige facon skaber et godt læringsmiljø, hvor man føler sig tryg og hjemme, og det giver ro til læring. Hele opbygningen af kurser, materiale og e-learning er gennemarbejdet og genialt, man kan sætte sig med materialet når man har tid, og gå frem og tilbage i siderne hvis der er noget man ikke forstår.
Jeg syntes det er en fordel at kunne sin anatomi inden modul 1, da det derved er lettere at finde akupunktur punkterne, og ikke fortvivler over alt det man skal lære. Det oplevede jeg nogen var meget fortvivlet over, og det tog lidt pusten fra dem.
Til det vil jeg så sige du har en fantastisk måde at bakke op, motivere og forenkle materialet så ALLE forstår det. Det er lige det der gør dit materiale og evne til at undervise enestående. Jeg har i alle mine studie år til fysioterapeut haft mange undervisere, men få så dygtige til at levere varen, som måden du formidler på. Du vil være mit forbillede hver gang jeg selv har studerende i fremtiden
Tak for din måde at være på, dit super gennemarbejdede materiale, jeg glæder mig til vi skal ses igen til efteråret. Til jer derude… hvad venter I på

Venlig Hilsen
Litti Lehn Petersen - 2019

*

Jeg synes din undervisning er helt vild god. Du er tålmodig og super god til at lære fra dig og jeg vil glæde mig til efteråret.
Jeg er rigtig glad for at beslutningen faldt på din uddannelse, det er det helt rigtige sted for mig og jeg håber at jeg snart får tid til at arbejde mere med stoffet så jeg får tingene ordenligt ind på rygraden.
Blandingen af teori og de praktiske øvelser er super godt balanceret, du er helt vildt god og dygtig!
Hvis du vil have noget konstruktiv kritik også så synes jeg dit forsøg med “spørgetid” til sidst er værd at holde fast i. Vi er en del der står af når det vælter ind med spørgsmål, og især de spørgsmål der går igen hver gang. Dagen er i forvejen rigtig lang, så mange spørgsmål uden for emnerne trækker tænder ud.
Nye elever der kommer til for at prøve det af, må jeg indrømme heller ikke har speedet processen op.
Stoffet er svært, hvorfor jeg gerne vil arbejde med det så koncentreret som muligt.
Der er også mange pauser i løbet af dagen. Der er jo forskel på hvad folk har brug for, men sådan rent egoistisk havde jeg hellere færre pauser og stoppede tidligere.
Det er ikke negativt ment, blot for at skrive noget som du kan bruge til noget også.
Jeg glæder mig meget til efteråret.

Sanne Bekker - 2019

*

Efter at have taget 1. Modul på akupunkturuddannelsen, er jeg nu endnu mere fanget. Det er en spændende uddannelse med høj faglighed. For mig virker det super godt at Kjeld er læge, så man får både den vestlige og det kinesiske syn på medicin og filosofien bag.
Mht selve undervisningen er det fint det er mulighed for enkelte uddybende spørgsmål undervejs, men også positivt når der lukkes ned for flere spørgsmål inden de kommer for langt ud af en tangent.
Så glæder mog til at starte på næste modul.

Mvh
Rikke Kvols Kristensen - 2019

*

Evaluering:
Kjeld er en super dygtig underviser, han formidler stoffet på en god og let forståelig måde.
Jeg har fået meget mere viden med end Jeg forventede, og glæder mig nu endnu mere til at starte på modul 2.
Kjeld har orden i tingene, struktureret undervisning, han er tålmodig og fagligt dygtig.
Jeg kan varmt anbefale Ringe akupunkturskole

Mvh Ida Friis - 2019

*

Evaluering af modul 1 på Akupunkturuddannelsen hos Pons foråret 2019:
Hold nu op hvor har de sidste måneder været spændende og lærerige imens jeg har deltaget på modul 1 af akupunkturuddannelsen. Det har været måneder med store mængder af faglig læsning, E-learning, ny viden, nye ord og mange tanker og refleksioner – vil bare have MERE …
Super godt e-learnings materiale – så godt og grundigt forklaret. Skønt at man kan spole frem og tilbage så meget man lyster, og høre modulerne ligeså mange gange man har lyst til.
Kjeld har sin helt egen rolige facon at undervise på. Man er aldrig i tvivl om at man har at gøre med en meget kompetent og fagligt dygtig underviser. Kjeld er desuden et meget venligt, imødekommende og tryghedsskabende menneske. Kjeld formår at skabe en rigtig god atmosfære i undervisningslokalet, både med lun humor og højt fagligt niveau.
Kjeld har en helt særlig evne til at koble TCM med vores vestlige tankegang, så vi studerende får en dybere forståelse af det fremtidige arbejde vi skal i gang med som kommende akupunktører.
Jeg glæder mig meget til at fortsætte på modul 2.

Venlig hilsen - Psykoterapeut Gitte Munck, Otterup - 2019

*

Kære Kjeld
Efter at have gennemgået 1 modul i akupunktur uddannelse glæder jeg mig til næste modul.
Det har bestemt været en lærerig og god undervisning, som er i meget fine omgivelse.
Der er blevet undervist på en meget afslappende og behagelig måde. Du er god til at repetere undervejs hvilket er rigtig godt. Man føler sig godt tilpas i dit selskab og du viser en naturlig interesse og er hurtig til at besvare opkald / mail ved behov.
Herfra de bedste anbefalinger

Dbh
Majbrit Søgaard - 2019

*

Kære Kjeld
Tak for et spændende og lærerigt kursus del 1.
Du formår på en meget fin måde, at koble den østlige forståelse af sundhed sammen med den vestlige forståelse, på en måde som gør det lettere at forstå sammenhængen.
Din humoristiske tilgang til dette svære stof, gør at det ikke bliver alt for tungt.
Din undervisningsform lægger op til, at alle har mulighed for at stille spørgsmål undervejs, hvilket er rart, når man sidder med et spørgsmål eller to på hånden. Dog kan dine svar måske forkortes en smule, således at vi kommer igennem stoffet som planlagt.
Det er naturligvis dit store engagement og oprigtige interesse i faget, der gør at du bliver grebet af stemningen. Og det er meget smittede, at opleve det.
Vi kom dog igennem stoffet som planlagt, men sidste del virkede en smule mere kompakt end første del af dette intro kursus.
Alt i alt er jeg fuldt ud tilfreds og oplever, jeg er godt klædt på til del 2 til efteråret.
På gensyn og rigtig god sommer i det fynske...

Kh Anja Jacobsen - 2019

*

Hej mit navn er Claus Nygaard.
Jeg har deltaget i Akupunktur uddannelsen modul 1, hvor der er fokus på god måleteknik og behandling af mere almindelige sygdomme. Jeg har i forvejen en klinik med fysiologisk massage, og havde tænkt at akupunkturen kunne udvide mine muligheder med at hjælpe mine klienter. Da må jeg sige jeg fundet den helt rigtige underviser i Kjeld Bruun-Jensen. Kjeld har en stor viden indenfor akupunktur, han er meget engageret, og rolig i sin undervisning, og gir sig rigtig god tid til hver enkelte elev, for at vi får det lært på den helt rigtige måde, hvilket er en meget god ting for mit vedkommende, da jeg skal høre tingene flere gange før det sidder fast. Jeg er slet ikke i tvivl, og har også meldt mig til modul 2.

Med venlig hilsen
Genvind-gnisten v/ Claus Nygaard - 2019

*

Hej Kjeld.

Jeg er rigtig glad for at være gået i gang med akupunktør uddannelsen hos dig. Det er et dejligt hold.
Din undervisning er dejlig vekslende mellem teori og øvelser hvilket passer rigtig godt til mig. E-learning er også rigtig god som backup på den læste teori og giver en god forståelse.
Jeg glæder mig til at starte op igen til efteråret. Indtil da mødes jeg nogle gange med Marlene og Anne Mette til øvelser og gennemgang af det vi har lært.

MVH.
Ellen Schmidt Sygeplejerske (2018)

*

Hej Kjeld.

Jeg er rigtig glad for at være gået i gang med akupunktør uddannelsen hos dig. Det er et dejligt hold.
Din undervisning er dejlig vekslende mellem teori og øvelser hvilket passer rigtig godt til mig. E-learning er også rigtig god som backup på den læste teori og giver en god forståelse.
Jeg glæder mig til at starte op igen til efteråret. Indtil da mødes jeg nogle gange med Marlene og Anne Mette til øvelser og gennemgang af det vi har lært.

Mia Jørgensen (2018)

*

Hej Kjeld

Her er min evaluering af hvordan forløbet i TCM og Akupunktur har været.
Undervisningen hos Kjeld Bruun-Jensen er yderst kompetent og udbytterig. Der er god vekselvikning mellem teori og praksis, med skiftevis oplæg og øvelser med punktlokalisation, nåleteknik mm.
Stoffet er tilrettelagt med en omhu og didaktisk snilde som kan gøre enhver lærer misundelig.
Kjeld er dygtig til at skabe en rar og varm atmosfære i klasserummet. Og med humor og glimt i øjet formår han at gøre selv tør teori levende og vedkommende.
Jeg har oplevet Kjeld som en tillidsfuld og støttende person, der har taget alle mine henvendelser, hvad enten det har været af faglig eller personlig karakter seriøst.
Han har ydermere skabt en grobund for et levende, stemningsfyldt socialt liv os studerende imellem.
Jeg føler mig godt klædt på til livet som akupunktør og giver mine bedste anbefalinger, til dig der læser dette og har en drøm om at blive akupunktør, til at lade dig uddanne hos Kjeld Bruun-Jensen.

Vh
Niels-Christian E. Christiansen (2018)

*

Hej Kjeld

Bedre sent end aldrig ! Her er min evaluering.
“Kjeld Bruun-Jensen, som driver Akupunkturskolen hos Pons, er virkelig en guldgrube af viden og erfaring inden for, både vestlig og traditionel kinesisk medicin. Han er forfatter af undervisningsbøger og har udviklet en e-learning platform, som fungerer virkeligt godt. Han er ligeledes en meget kompetent underviser, der med stor didaktisk og pædagogisk sans har indført os i TCM. På uddannelsen får man et solidt teoretisk fundament, med løbende praktiske øvelser. Rammerne er super fine og hyggelige. Derudover har Kjeld blik for at styrke sammenholdet i klassen. Uddannelsen, til akupunktør, hos Kjeld, er af høj kvalitet, til en meget favorabel pris. Bedste anbefalinger herfra!”

Kh Anette Smietana (2018)

*

Godaften Kjeld

Hermed min evaluering
Jeg blev på det nærmeste kastet ud i at skulle læse til akupunktør. Som ejendomsmægler skulle jeg starte helt fra bunden med sundhedsbasisuddannelsen, det var derfor temmelig angstprovokerende at skulle igang.
Det havde dog ikke været nødvendigt at frygte, at jeg havde taget munden for fuld, og det kan jeg langt hen ad vejen takke Kjeld for. Hans gennemarbejdede materiale - både lærerbøger og e-learning moduler - er let læseligt og let forståeligt. Det gælder både på sundhedsbasisuddannelsen og på akupunkturuddannelsen. Samtidig formår Kjeld at binde to verdner inden for sundhed og sygdomsbehandling sammen. I hans undervisning bliver der ofte henvist til sammenhængen inden for traditionel kinesisk medicin sat over for vestlig medicin. Hans evne til at formidle virkelig vanskeligt stof, så det bliver forståeligt og giver mening, er formidabel.
Tusind tak Kjeld Det har været en fantastisk “rejse”

De bedste hilsner
Line Lauridsen (2018)

*

Hej. Tak for en dejlig og lærerigt tid sammmen. Jeg er meget glad for at jeg har valgt uddannelsen ved netop dig. Jeg synes at uddannelsen bygget godt og overskuelig op. I starten synes jeg at det gik for langt tid imellem skoledagerne, da man ikke har haft det så meget i hænderne i hverdag ellers. Efterhånden som man begyndte at bruge det mere og mere, begyndte det at give mere mening. Jeg kan rigtig godt lide din måde at undervise på og din vestlig måde at forstår TCM på har hjulpet mig med at finde mening i det.

Mange tak for det. Mvh. Svitlana Golovko - Sygeplejerske (2018)

*

Kære Kjeld
Hermed et bidrag fra mig.
Da jeg afsluttede introduktionsforløbet til akupunkturuddannelsen ved Pons, tænkte jeg at jeg var ret godt kørende og var ikke overbevist om, at jeg ville have behov for modul 2. Men der er ingen sammenligning. På modul 2 kommer man så meget mere i dybden, at jeg nu efter afsluttet uddannelse føler mig utroligt godt rustet til at diagnosticere langt mere dybdeliggende sygdomsårsager, end jeg havde forestillet mig.
Kombinationen af rigtig veltilrettelagt undervisning og et helt unikt e-learningskoncept er fantastisk. Det er bestemt ikke en uddannelse, som man kommer sovende til, men til gengæld får du et ufatteligt stort udbytte.
Kjeld er en meget kompetent og erfaren underviser, som på sin egen hele måde skaber en balance og en forståelse imellem den vestlige medicin og den kinesiske. For mit vedkommende har der også været en helt tilpas balance imellem teori og praktiske øvelser.
Der er en dejlig atmosfære på skolen, hvor der er plads til alle og hvor der er plads til god humor i undervisningen.

Venlig hilsen
Charlotte Scheppan (2018)
Sundhedschef

*